Ωρωπός: Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ - 6χρονο αγοράκι έπεσε από ύψος ενός μέτρου καθώς έκανε τραμπολίνο

Ωρωπός: Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ - 6χρονο αγοράκι έπεσε από ύψος ενός μέτρου καθώς έκανε τραμπολίνο

Μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 19χρονου στη Χαλκιδική, άλλο ένα ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό, σημειώθηκε σε λούνα παρκ στον Ωρωπό.

Αυτή τη φορά, ένα 6χρονο αγοράκι ενώ έκανε τραμπολίνο σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ωρωπού, ξαφνικά βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από ύψος ενός μέτρου. Ευτυχώς το μικρό αγόρι δεν είχε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού οι γονείς του παιδιού, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024.

Έγινε επιτόπιος έλεγχος στο λούνα παρκ του Ωρωπού

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, το Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού προέβη άμεσα σε επιτόπιο έλεγχο στο λούνα παρκ που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Σκάλας Ωρωπού, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και οι υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο των παιχνιδιών. Ως άμεσο μέτρο κρίθηκε το μερικό σφράγισμα του λούνα παρκ, δηλαδή το κλείσιμο του συγκεκεριμένου παιχνιδιού αλλά και τη σύλληψη ενός υπαλλήλου του λούνα παρκ.

Ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης, δήλωσε στο μέσο ότι ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής για το ατύχημα και αμέσως έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να διενεργήσει ελέγχους.

Διαβεβαίωσε επίσης πως η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν αδειοδοτημένη ενώ τη Δευτέρα έγινε και αυτοψία από ειδικούς και θα συνταχθεί σχετική τεχνική έκθεση. Ζήτησε έλεγχο σε βάθος και από την υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ όπως είπε δεν γνωρίζει τα στοιχεία της οικογένειας ωστόσο πληροφορήθηκε πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Ο πατέρας εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα στον Ωρωπό

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι το παιδί έπεσε από κενό ύψους ενός μέτρου. «Το παιδί μου έκανε τραμπολίνο και η οριζόντια επιφάνεια, το δάπεδο, το ελαστικό, το οποίο θα έπρεπε να είναι δεμένο με το πλαϊνό περιμετρικό δίχτυ, δεν ήταν δεμένο και έτσι την πρώτη φορά που ο γιος μου έκανε άλμα, ακούμπησε το πλαϊνό περιμετρικό δίχτυ, αυτό ταλαντώθηκε και με τη βαρύτητα έπεσε στο κενό», εξήγησε.

«Ήμασταν τυχεροί που δεν χτύπησε το παιδί μας. Εγώ καθόμουν σε ένα σκαμπό και το έβλεπα. Το άσχημο ήταν πως ήταν έπεσε στο κενό υπήρχε ένας μουσαμάς και δεν είχα οπτικό πεδίο. Μέχρι να βρω το παιδί και να το αγκαλιάσω έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», ανέφερε στη συνέχεια και κατήγγειλε πως δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος στο λούνα παρκ.

«Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε. Όλη αυτή την ώρα που έγινε όλο αυτό δεν υπήρχε εκπρόσωπος του λούνα πάρκ. Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί όλο αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει. Το παιδί μου ήταν τυχερό. Δεν ξέρω τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση», τόνισε τέλος.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ