Νέο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 47χρονο ντελιβερά [βίντεο]

Νέο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 47χρονο ντελιβερά [βίντεο]

Eνα νέο βίντεο ντοκουμέντο με την πορεία του σπορ αυτοκινήτου, λίγο πριν παρασύρει τον 47χρονο διανομέα το περασμένο Σάββατο (30/10) στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο υλικό που εξασφάλισε η ιστοσελίδα GRTimes, προβάλλονται τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία παράσυρση του ντελιβερά και την κίνηση του σπορ αυτοκινήτου με τη μεγάλη ταχύτητα που οδηγούσε ο 21χρονος.

Οπως φαίνεται από το βίντεο, το αυτοκίνητο περνά με ταχύτητα από την οδό «Γ. Παπανδρέου», στο αμέσως προηγούμενο φανάρι από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Από τη συγκεκριμένη διάβαση, λίγο πριν περνούσαν αμέριμνοι πεζοί, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνά και το πρώτο περιπολικό της Αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.


Την ίδια στιγμή, συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου που συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. Δίπλα, ένα μπλουζάκι της Wolt και ένα απομεινάρι από το μηχανάκι που οδηγούσε ο 47χρονος. “Καλό παράδεισο, ο Θεός να σε αναπαύσει”, λέει ένα από τα μηνύματα που βρίσκονται εκεί…

dyustixyma me delivera Thessaloniki 02.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS