Νότια προάστια: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 3χρονου από υπάλληλο παιδικού σταθμού - Κατέβασε το παντελόνι του

Νότια προάστια: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση 3χρονου από υπάλληλο παιδικού σταθμού - Κατέβασε το παντελόνι του

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν γονείς ενός τρίχρονου αγοριού στα Nότια Προάστια. Σύμφωνα με τους γονείς, το παιδάκι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από υπάλληλο του παιδικού σταθμού στον οποίο πηγαίνει.

Οι γονείς του αγοριού προχώρησαν σε καταγγελία την 1η Φεβρουαρίου εναντίον του υπαλλήλου του βρεφονηπιακού σταθμού, γνωστοποιώντας το περιστατικό και στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες συλλέγουν καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς στην καταγγελία τους αναφέρουν ότι όλα έγιναν στην τραπεζαρία του δημοτικού βρεφονηπιακού – παιδικού σταθμού, όταν ένας εργαζόμενος γενικών καθηκόντων και όχι παιδαγωγός, πλησίασε το 3χρονο αγοράκι και κατέβασε το παντελόνι του αφήνοντας υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου στο παιδί.

Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση από το τμήμα Ανηλίκων, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία, η διοίκηση του δημοτικού παιδικού σταθμού απομάκρυνε τον υπάλληλο από τα καθήκοντά του.

Παράλληλα, αρκετοί γονείς παιδιών που θορυβήθηκαν μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, έστειλαν εξώδικο τόσο στη διοίκηση του παιδικού σταθμού, όσο και στον δήμο που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του και ζητούν ενημέρωση για το συμβάν.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις μέχρι τώρα έρευνες των Αρχών, δεν έχει προκύψει κάτι που να αποδεικνύει την ενοχή του υπό διερεύνηση υπαλλήλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS