Νίκος Κουρής: «Τα είπε όλα ο Μίκης στη διαθήκη - Εννοείται πως θα χρησιμοποιώ το επίθετο»

Νίκος Κουρής: «Τα είπε όλα ο Μίκης στη διαθήκη - Εννοείται πως θα χρησιμοποιώ το επίθετο»

Δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση του Νίκου Κουρή για τεστ DNA η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα - «Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί. Εγώ το τελειώνω εδώ σήμερα όλο αυτό» ανέφερε ο κ. Κουρής.


Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν αποδέχτηκε τελικά την πρόσκληση- εξώδικο του Νίκου Κουρή και δεν εμφανίστηκε στο τεστ DNA που της είχε προτείνει.

Ο κ. Κουρής βρέθηκε έξω από το κέντρο γενετικής και δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη, που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε αυτή την ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί. Εγώ το τελειώνω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δεν θα ξανασχοληθώ».

Στη συνέχεια, διεμήνυσε πως θα αφιερωθεί στην διάδοση του έργου του Μίκη και εξήγησε πως «αν η διαθήκη άνοιγε πριν το δικαστήριο δεν θα είχε προχωρήσει στην πρόσκληση της Μαργαρίτας στο εν λόγω τεστ DNA», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο Μίκης έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Ο Μίκης με τον δικό του τρόπο, τα είπε όλα στη διαθήκη. Ήταν αναγκαίο στη διαθήκη να αναφέρει το "Νίκος Κουρής" και σε παρένθεση το "Θεοδωράκης", επειδή σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να έτσι να την προσβάλλουν, καθώς στην ταυτότητά μου αναφέρει Κουρής. Μου φτάνουν και μου περισσεύουν όσα αναφέρει στη διαθήκη του. Εννοείται πως θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το επίθετο» συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος του δήλωσε πως «δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα, αν δεν είχε ξεκινήσει τη δικαστική μάχη με τα ασφαλιστικά μέτρα η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS