Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτό είναι το δίκαννο με το οποίο ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτό είναι το δίκαννο με το οποίο ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

 Σοκ επικρατεί στη Νίκαια, μετά τη δολοφονία ενός 40χρονου άνδρα από τον 64χρονο πεθερό του με δίκαννο.

Στη φωτογραφία φαίνεται το όπλο τους εγκλήματος και ειδικότερα το δίκαννο, με το οποίο ο πεθερός του θύματος προχώρησε στο φονικό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έδωσε τέλος και στη δική του ζωή.

Σημειώνεται ότι ο δράστης της δολοφονίας φέρεται να θεωρούσε ως υπεύθυνους για τον χωρισμό του με τη σύζυγό του την κόρη του και τον γαμπρό του.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της συγκλονιστικής οικογενειακής τραγωδίας

Ο 64χρονος κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη όπου είναι το σπίτι του και έστησε ενέδρα έξω από την οικία του ζευγαριού στην οδό Κυζίκου, στη Νίκαια.

Μόλις είδε τον γαμπρό του να βγαίνει στον δρόμο, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ακαριαία.

Στη συνέχεια, έστρεψε την κάννη του κυνηγετικού όπλου στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο δράστης είχε προσχεδιάσει τις κινήσεις του και πήρε την απόφαση να κατέβει από τη συμπρωτεύουσα και να κάνει πράξη το σχέδιο του.

Η κόρη του δράστη και αυτόχειρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να διανοηθεί τι συνέβη έξω από το σπίτι της οικογένειας της, στη Νίκαια.

Αυτή την ώρα ιατροδικαστής φτάνει στο σημείο προκειμένου να εξετάσει τις δύο σορρούς ενώ οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν μαρτυρίες από συγγενείς και γείτονες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ