Καταγγελία σε βάρος ποινικολόγου από ασκούμενη δικηγόρο: Με έβρισε και με χτύπησε στο πρόσωπο

Καταγγελία σε βάρος ποινικολόγου από ασκούμενη δικηγόρο: Με έβρισε και με χτύπησε στο πρόσωπο

Η καταγγελία 43χρονης ασκούμενης δικηγόρου -που είχε γίνει προ διμήνου- σε βάρος γνωστού ποινικολόγου ήρθε στο φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες.

Η καταγγελία έγινε πριν από σχεδόν δύο μήνες, την 28η Απριλίου, και σύμφωνα με πληροφορίες η ασκούμενη φέρεται να κατήγγειλε ότι ο δικηγόρος την εξύβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο.

Η ασκούμενη δικηγόρος φέρεται να μετέβη στην αστυνομία το ίδιο απόγευμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Της δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ όπως αναφέρεται στο σήμα της ΕΛΑΣ δεν ήθελε να εξεταστεί από ιατροδικαστή, δεν ήθελε panic button όπως της προτάθηκε, ούτε να μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Στο σήμα της Αστυνομίας η ασκούμενη περιγράφεται ως σύντροφος. Σε ανάρτηση που είχε κάνει η καταγγέλουσα -και πλέον έχει διαγραφεί- η ίδια καταγγέλει εργασιακή εκμετάλλευση και περιγράφει το περιστατικό.

Στην ανάρτηση φέρεται να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «βλέποντας τη φαγωμάρα για τις πολύ κακές συνθήκες εργασίας των ασκούμενων δικηγόρων και πολύ δικαιολογημένα προβληματίστηκα και αποφάσισα να διηγηθώ ως νέα δικηγόρος την περιπέτειά μου.

«Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης όμως ο άνδρας αποφάσισε οτι είμαι πολύ καλή και θέλησε εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ' αποκοπήν δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ», ανέφερε αρχικά και συνέχιζε:

«Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άντρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε ''κ@αρ…'', ''δικηγορικό τίποτα'' και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη».

Η υπόθεση έχει φτάσει, σύμφωνα με το Mega, στον εισαγγελέα και ενεργείται προκαταρκτική εξέταση, ενώ και ο δικηγόρος φέρεται να έχει υποβάλλει μήνυση στην 43χρονη.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ