Νέα Ιωνία: Συμμορία επτά Αλβανών αναζητείται με αφορμή τη δολοφονία πελάτη σε καφετέρια

Νέα Ιωνία: Συμμορία επτά Αλβανών αναζητείται με αφορμή τη δολοφονία πελάτη σε καφετέρια

Οι επτά Αλβανοί που το βράδυ της Τρίτης διαπληκτίστηκαν σε καφετέρια με έναν εξ αυτών να ανοίγει πυρ και έναν πελάτη που βρισκόταν στον χώρο για να δει ποδοσφασιρικό αγώνα να χάνει τελικά τη ζωή του φαίνεται ότι αποτελούν συμμορία με εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση, εκτός από το τζιπ που βρέθηκε κοντά στην καφετέρια της οδού Κασταμονής και το οποίο φέρεται να ανήκε σε έναν από τους επτά Αλβανούς, έχουν εντοπίσει και ένα ΙΧ μάρκας Mercedes το οποίο, επίσης, φέρεται να ανήκε σε κάποιον από τους «7».

Συγκεκριμένα,το εν λόγω όχημα είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του κάτοικος της περιοχής που περιέγραψε τι αντίκρισε τα πρώτα λεπτά μετά το αιματηρό περιστατικό το βράδυ της Τρίτης.

Για την ώρα, πάντως, οι επτά Αλβανοί δεν έχουν ταυτοποιηθεί ενώ μυστήριο αποτελεί ακόμα η ταυτότητα του άτυχου άνδρα, επίσης Αλβανικής καταγωγής, και ηλικίας περίπου 30-35 ετών που τραυματίστηκε βαρύτατα στην κλείδα και άφησε την πνοή του στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ