Μυστήριο στο Σχινιά: 20 μέρες βρισκόταν στη θάλασσα το πτώμα - Στοιχείο «κλειδί» το τατουάζ

Μυστήριο στο Σχινιά: 20 μέρες βρισκόταν στη θάλασσα το πτώμα - Στοιχείο «κλειδί» το τατουάζ

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση εύρεσης σορού που επέπλεε στη θάλασσα του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Συναγερμός σήμανε, όταν εντοπίστηκε η σορός ενός άντρα, ο οποίος είχε στο πόδι του ένα βαρίδι δέκα κιλών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας φαίνεται να ήταν περίπου 40 ετών και ήταν νεκρός επί 20 μέρες μέσα στο νερό. Ως εκ τούτου, «φούσκωσε» και βγήκε στην επιφάνεια κοντά στα βράχια στην παραλία του Σχινιά.

Στο πόδι του έφερε τατουάζ, ένα στοιχείο, το οποίο οι Αρχές εκτιμούν ότι θα τους βοηθήσει να διαπιστώσουν την ταυτότητά του.

Πώς εντοπίστηκε η σορός

Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα εντόπισε το μεσημέρι της Κυριακής (2/06) ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό και τους είπε πως βλέπει να επιπλέει μια σορός κοντά στην ακτή.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό, μέλη του οποίου ανέσυραν τον άνδρα από τα βράχια. Στη συνέχεια τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δεμένος με βαρίδι

Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός, φορούσε μια φόρμα και στο αριστερό του πόδι υπήρχε δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών.

Προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας. Αναμένεται η νεκροψία από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ