Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γονάτισαν τα παιδιά και τα εγγόνια -Οσα έγιναν στη Μητρόπολη
Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γονάτισαν τα παιδιά και τα εγγόνια

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Γονάτισαν τα παιδιά και τα εγγόνια -Οσα έγιναν στη Μητρόπολη

Το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τελέστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών,χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, παρουσία της οικογενείας του και περίπου 250 προσκεκλημένων.

Υπό αυστηρά μέτρα, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με την τήρηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι προσκεκλημένοι προσήλθαν στη Μητρόπολη Αθηνών με βαν από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Μάλιστα, η κυκλοφορία στη Μητροπόλεως είχε διακοπεί από την Πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να γίνει με ομαλό τρόπο η προσέλευση όσων θα παρίσταντο στην επιμνημόσυνη δέηση.

Πρώτες έφθασαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί, ώρα τέλεσης του μνημοσύνου, οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη. Ακολούθησαν λίγη ώρα αργότερα η σύζυγός του, 'Αννα-Μαρία, και τα παιδιά τους Αλεξία, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος και Θεοδώρα μετά συζύγων.

Παρόντες ήταν και αρκετοί Έλληνες, οι οποίοι υπήρξαν στενοί φίλοι, πρώην συμμαθητές του τέως βασιλιά, επιχειρηματίες και πολιτικοί. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, η οικογένεια του τέως βασιλιά στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και χαιρέτησε τον κόσμο.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η οικογένεια αποφάσισε να αλλάξει κάτι. Συγκεκριμένα, δεν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε πλάνα και φωτογραφίες από το εσωτερικό του Ιερού Ναού, όπως έγινε στην κηδεία. Ετσι, μετά την τελετή η οικογένεια μέσω του γραφείου Τύπου έδωσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού, ενώ αύριο Κυριακή  θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο το τρισάγιο στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ