Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ

Μεγάλο Σάββατο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ

Με ειδικό ωράριο θα λειτουργήσουν και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα καταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ.

Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 το πρωί έως είτε τις 18:00 (ΑΒ Βασιλόπουλος) είτε τις 19:00 (Σκλαβενίτης και MyMarket).

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά. Σε κάθε περίπτωση οι καταναλωτές καλούνται να επιβεβαιώνουν το ωράριο λειτουργίας του Πάσχα απευθυνόμενοι στο σούπερ μάρκετ της επιλογής τους.

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

YN 2022 04 23 08.19.52

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Το ίδιο ωράριο προτείνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με μια μικρή διαφορά σε ό,τι αφορά στο ωράριο του Μεγάλου Σαββάτου που προτείνεται να είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ότι για το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο θα είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 25 του μήνα τα καταστήματα δεν λειτουργούν.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ