Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Αχαρνές: Μικρές εστίες, καμένα εργοστάσια και κλειστοί δρόμοι

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Αχαρνές: Μικρές εστίες, καμένα εργοστάσια και κλειστοί δρόμοι

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση που ξέσπασε στη Λεωφόρο Καραμανλή, στο Ρέμα της Χελιδονούς, ανάμεσα στους δήμους Αχαρνών και Μεταμόρφωσης.

Λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά, με μερικές εστίες να καίνε σε ένα από τα εργοστάσια.

Εγκαταστάσεις επιχειρήσεων έχουν υποστεί ζημιές, ωστόσο τελική αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κατάσβεση. Η φωτιά έκαψε δύο εργοστάσια, ένα με ξύλα και ένα με πλαστικά, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και τρίτο εργοστάσιο, χαρτοποιίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά σε όλο το μήκος του Ρέματος της Χελιδονούς έχει σβήσει, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν καταφέρει να την οριοθετήσουν μέσα σε 2,5 ώρες από την έναρξή της.

Οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων επικεντρώνονται στην κατάσβεση πυρκαγιάς σε επιχείρηση με χαρτικά στην οδό Τατοΐου, καθώς και σε επιχείρηση με πλαστικά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η επιχείρηση με τα χαρτικά καίγεται ολοσχερώς, ενώ η φωτιά στην επιχείρηση με τα πλαστικά έχει σχεδόν σβήσει.

Στην περιοχή εξακολουθούν να ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τις Αρχές να καθοδηγούν τους οδηγούς.

Το 112 ήχησε τουλάχιστον δύο φορές, προειδοποιώντας τους κατοίκους για τη φωτιά και την αποπνικτική ατμόσφαιρα, η οποία παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Να θυμίσουμε ότι η φωτιά εκδηλώθηκε χθες, Τρίτη, περί τις 23.00 σε οικοπεδικούς χώρους ανάμεσα σε εργοστάσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά μπήκε μέσα σε εργοστάσια και αποθήκες. Συγκεκριμένα, σε ένα εργοστάσιο ξυλείας και ένα εργοστάσιο πλαστικών. Το βράδυ ακούγονταν συνεχώς εκρήξεις από τα εύφλεκτα υλικά που έκαιγε η φωτιά στα εργοστάσια και τις αποθήκες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι επίγειες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και στο σημείο επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.

Εκτροπές στην κυκλοφορία

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο στη Λ. Καραμανλή, διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στη Λ. Καραμανλή από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκελείας στο ρεύμα καθόδου.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών:

  • στη Λ. Καραμανλή και Δεκελείας
  • στην οδό Τατοΐου και Δεκελείας
  • στην οδό Τατοΐου και Αρτέμιδος και
  • στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς οδό Τατοΐου.

Τέλος, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, διενεργούνται εκτροπές των οχημάτων στην περιοχή των Αχαρνών, στη συμβολή των οδών Σπύρου Βρεττού και Κύπρου στο ρεύμα προς Σπύρου Βρεττού.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ