Με τρακτέρ η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα για το συλλαλητήριο -Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Με τρακτέρ η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα για το συλλαλητήριο -Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Με τρακτέρ θα πραγματοποιηθεί τελικά, όπως όλα δείχνουν, η κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα, για το συλλαλητήριο της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφασίστηκε η απρόσκοπτη μετακίνηση περισσοτέρων των 100 τρακτέρ και γεωργικών οχημάτων από όλη τη χώρα προς την Αθήνα.

Πηγές του υπουργείου ανέφεραν πως «αν είναι 120 τα τρακτέρ, δεν θα υπάρξει κάποιο ζήτημα στη διέλευσή τους από τα διόδια», ενώ είναι ενδεικτικό πως δεν θα υπάρξουν μέτρα τάξης στις εθνικές οδούς, πέραν τον προβλεπόμενων.

Τα οχήματα που θα έρθουν στην Αθήνα θα συνοδεύονται από περιπολικά, ενώ ανά 30 τρακτέρ θα υπάρχει και ένα αυτοκίνητο για να αντιμετωπίζει τυχόν βλάβες και άλλα προβλήματα, ενώ πρόθεση του υπουργείου είναι να παραμείνει ανοιχτή μια λωρίδα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αμαλίας για να μην υπάρξει πρόβλημα στις μετακινήσεις πολιτών και τουριστών.

Παράλληλα η Τροχαία θα κληθεί να διαχειριστεί και περίπου 60 λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες από όλη τη χώρα. Κάποιοι από τους αγρότες εξέφρασαν την πρόθεσή τους να φτάσουν στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας, με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ξεκαθαρίζει πως σε κάθε περίπτωση το πρωί της Τετάρτης θα πρέπει όλοι να έχουν επιστρέψει στις περιοχές όπου ζουν και εργάζονται.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές θα έχουν πλήρη στοιχεία των οδηγών και των κατόχων των τρακτέρ που θα φτάσουν στην Αθήνα. Οι αγρότες θα έρθουν από Δευτέρα βράδυ και θα κάτσουν έως Τρίτη βράδυ που θα φύγουν σταδιακά.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ