Μάνος Δασκαλάκης: Νέα καταγγελία για την τσάντα της Τζωρτζίνας που χάθηκε - Με ποιον συνομίλησε ο δικηγόρος του

Μάνος Δασκαλάκης: Νέα καταγγελία για την τσάντα της Τζωρτζίνας που χάθηκε - Με ποιον συνομίλησε ο δικηγόρος του

«Την Παρασκευή στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου από τους δικηγόρους των κληρονόμων της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα», επισήμανε ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη.


Η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, προκειμένου να πάρουν τα κλειδιά του ακινήτου, προκάλεσε «ντόμινο» αντιδράσεων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, μέσω του δικηγόρου του, κάνει λόγο για ένα καλοστημένο σόου μπροστά στις κάμερες, με αποτέλεσμα την κατάλυση κάθε αίσθημα δικαίου.

Ακόμα, ο κ. Καράμπελας που τον εκπροσωπεί, υποστηρίζει πως ένας εκ των δικηγόρων των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του παραδέχτηκε πως έχει στα χέρια του την τσάντα της Τζωρτζίνας, αλλά λίγες ώρες μετά, άλλαξε άρδην τα λεγόμενά του.

«Η τσάντα βρισκόταν την Παρασκευή το βράδυ στα χέρια του κ. Λέων και το Σάββατο το πρωί είχε εξαφανιστεί», κατήγγειλε στον Max Fm ο δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας.

Όπως είπε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ο ίδιος επικοινώνησε με έναν από τους δύο συνηγόρους των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, τον κ. Κωνσταντίνο Λέων, ο οποίος, όπως είπε, παραδέχτηκε πως η σχολική τσάντα ήταν στη κατοχή τους.

Έπειτα, συμφωνήθηκε το Σάββατο το πρωί να παραδοθεί στον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς είχε ζητηθεί από την ανακρίτρια, αφού περιέχει ζωγραφιές, οι οποίες επρόκειτο να εξεταστούν από την παιδοψυχολόγο που έχει προτείνει.

Ωστόσο, το Σάββατο το πρωί, σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα, η τσάντα δεν βρισκόταν στα χέρια του κ. Λέων και όπως έγινε γνωστό την είχε πάρει ο έτερος δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς και οι πληροφορίες λένε πως σήμερα θα την παρέδιδε ο ίδιος στην Ανακρίτρια χωρίς να είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο.

«Την Παρασκευή στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου από τους δικηγόρους των κληρονόμων της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα», υπογράμμισε ο νομικός εκπρόσωπος του Μάνου Δασκαλάκη, με αφορμή την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων και της αίτησης για προσωρινής διαταγής παράδοσης των κλειδιών της οικία στην οδό Μπιζανίου.

Σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα, ενώ το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να δώσει άδεια στους δικηγόρους της 69χρονης, εκείνοι παρακάμπτοντας τα δικαστήρια, με τηλεοπτικά συνεργεία μπήκαν στο σπίτι στην οδό Μπιζανίου, με αποτέλεσμα την κατάλυση κάθε αίσθημα δικαίου.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο κατά των δύο δικηγόρων.

Όσον αφορά στο σκεπτικό της απόφασης του Δικαστηρίου, ο κ. Καράμπελας ανέφερε πως από τα έγγραφα που κατέθεσαν οι 2 δικηγόροι των συγγενών Κούτρα δεν αποδείχθηκε, ούτε καν πιθανολογήθηκε ότι οι συγγενείς που εκπροσωπούν είναι κληρονόμοι της 69χρονης.

Στην ανακρίτρια αναμένεται, λοιπόν, να παραδώσει σήμερα τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικυράς του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου αναλυτικά

«Σας ενημερώνουμε πως το δικηγορικό μας γραφείο ¨ Ανδρέας Κων. Θεοδωρόπουλος & Συνεργάτες law firm ¨ πρωτοστατούντος του ιδρυτή του Δικηγόρου Παρ΄Αρείω Πάγω Ανδρέα Κων. Θεοδωρόπουλου , έχει αναλάβει εδώ και δύο περίπου μήνες την νομική υποστήριξη των συγγενών της αειμνήστου αποθανούσης Κούτρα – Θεοδωροπούλου Ευγενίας, η οποία έζησε στην Πάτρα και απεβίωσε στις 12-09-2020.

Ενεργούντες ως νομείς των συγγενών, εγώ & ο συνάδελφος μου Κων . Λέων, Δικηγόρος Πατρών, εισήλθαμε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ στις 27-5-2022 στο ακίνητο επί της οδού Μπιζανίου αριθ. 27 στην Πάτρα έχοντας κληρονομικό δικαίωμα. Η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και έτσι ταυτόχρονα διαπιστώσαμε πως υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα.

Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας , με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία και ανήκε στο άτυχο κορίτσι την Τζωρτζίνα, της οποίας η μητέρα Σωτηρία Πισπιρίνγκου και ήδη προφυλακισθείσα κατηγορείται πως την δολοφόνησε.

Σήμερα 30-05-2022 και περί ώραν 12:30 θα αποδώσω την σχολική τσάντα στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα δυνάμει του άρθρου 40 της Ποιν. Δικονομίας και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης.

Η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους.

Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίνγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS