Mad Clip: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό ράπερ

Mad Clip: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό ράπερ

Τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στις 06/09 στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ο διάσημος trapper βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο, με ταχύτητα άνω των 150 χιλιομέτρων. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, καθώς το όχημα είχε μετατραπεί σε μάζα σιδερικών. Ο Mad Clip επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του, όπου και τραγούδησε το γνωστό κομμάτι του με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο θάνατος του προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές του και στην εγχώρια σόου μπιζ. Τις τελευταίες ημέρες, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα αποχαιρετισμού για τον Mad Clip από φίλους, θαυμαστές και συναδέλφους που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Παράλληλα, στο σημείο του δυστυχήματος σπεύδει κόσμος για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του 34χρονου καλλιτέχνη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ