Νέα ανατριχιαστική υπόθεση στη Λέσβο: Βιασμό από δύο δράστες και εκβιασμό με βίντεο καταγγέλλει 14χρονη - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Νέα ανατριχιαστική υπόθεση στη Λέσβο: Βιασμό από δύο δράστες και εκβιασμό με βίντεο καταγγέλλει 14χρονη - Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Θύμα βιασμού αλλά και εκβιασμού από δύο άνδρες, 21 και 22 ετών, κατήγγειλε πως έπεσε μία 14χρονη στη Λέσβο.

Σε μια νέα υπόθεση που σοκάρει, η αποτρόπαια πράξη φέρεται να έγινε τον περασμένο Αύγουστο, οπότε και οι δύο άνδρες οδήγησαν την ανήλικη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν, βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους.

Οι δράστες, 21 και 22 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι και κάποια στιγμή το έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα. Ωστόσο, το οδήγησαν σε μια ερημική αποθήκη, όπου το παιδί έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους δύο άνδρες. Το περιστατικό φέρεται να έγινε μετά τις 20 Αυγούστου.

Η ανήλικη φέρεται να αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της και αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις 12 Οκτωβρίου κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Το παιδί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας την Πέμπτη και εισήχθη στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Με εντολή του εισαγγελέα το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.

Σύμφωνα με το «Νησί» που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα, η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία.

Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Ο εισαγγελέας αναμένεται να κάνει αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού προκειμένου στη συνέχεια να αποφανθεί αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ