Κύθηρα: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε γυμνή και με εγκαύματα -Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Κύθηρα: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε γυμνή και με εγκαύματα -Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Κύθηρα από την τραγωδία που αποκαλύφθηκε χθες στο νησί με θύμα μια 61χρονη γυναίκα η οποία εντοπίστηκε νεκρή, με εγκαύματα στο σώμα, δίχως να φορά ρούχα στην περιοχή Κακόπρινος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 61χρονη εντοπίστηκε τυχαία το πρωί της Πέμπτης (13/6) από διερχόμενο πολίτη ο οποίος αντικρίζοντας τη σορό της γυναίκας ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές του νησιού.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Κυθήρων έσπευσαν το σημείο και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν πεσμένη στη έδαφος , σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο Χώρας-Καψαλίου Κυθήρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η σορός έφερε εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δεν έφερε ρούχα. Δίπλα στην 61χρονη εντοπίστηκε ένας αναπτήρας, ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια και ένα πλαστικό μπουκάλι, στο πάνω μέρος του οποίου είχε αλλοιώσεις από φωτιά.

Πατέρας και κόρη έμαθαν για την τραγωδία όταν δήλωσαν στο ΑΤ Κυθήρων την εξαφάνιση της 61χρονης

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο σύζυγος και η κόρη της 61χρονης μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και δήλωσαν ότι η σύζυγος του και η μητέρα της αντίστοιχα αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (12/6). Εκεί ο σύζυγος της 61χρονης ενημερώθηκε για ότι είχε συμβεί και κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό, η οποία όπως δήλωσε άνηκε στην σύζυγό του.

Από το Α.Τ. Κυθήρων παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής καθώς τοξικολογικής εξέτασης της σορού από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

«Προς το παρόν έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια»

Αναφερόμενη στο θέμα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου σημείωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην τηλεόραση του Mega:

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή της σορού, όμως, προς το παρόν, έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το οικείο περιβάλλον της γυναίκας δε μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της έχει κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο».

«Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας», συμπλήρωσε.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ