Κυπαρισσία: Σοκάρει το βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου, στο κατάστημά του -Απολογείται ο δράστης

Κυπαρισσία: Σοκάρει το βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου, στο κατάστημά του -Απολογείται ο δράστης

Η δολοφονία του 39χρονου καταστηματάρχη στην Κυπαρισσία από έναν 72χρονο πελάτη έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο φερόμενος δράστης, επειδή ήταν ενοχλημένος με τον λογαριασμό του τηλεφώνου του, ζήτησε να του το διακόψουν και όταν ο ιδιοκτήτης του είπε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο, αποχώρησε για λίγο και επέστρεψε με ένα όπλο στο χέρι.

Η ψυχραιμία με την οποία δολοφόνησε τον 39χρονο πατέρα μέσα στο κατάστημά του, είναι πραγματικά σοκαριστική. Χωρίς να πει κάτι, μπήκε στο κατάστημα και με μία σφαίρα πυροβόλησε το άτυχο θύμα στην κοιλιακή χώρα από κοντινή απόσταση. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια ενός άλλου πελάτη που είχε μπει ακριβώς πίσω του στο κατάστημα. Ηταν τέτοια η ψυχραιμία του 72χρονου που έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, σε ένα έγκλημα που διέπραξε για το τίποτα…

Η εικόνες από την ψυχρώ δολοφονία πραγματικά σοκάρουν (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Απολογείται σήμερα ο φερόμενος δράστης

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο ο φερόμενος δράστης του εγκλήματος στην Κυπαρισσία. Ο 72χρονος, που σκότωσε τον 39χρονο για έναν λογαριασμό τηλεφώνου, παραδόθηκε λίγη ώρα μετά το έγκλημά του και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το eleftheriaonline.gr, ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι «ήταν θέμα τιμής» και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ, ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS