Κρήτη: Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση στην Ιεράπετρα - Πάλεψε 20 λεπτά με άνδρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει

Κρήτη: Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση στην Ιεράπετρα - Πάλεψε 20 λεπτά με άνδρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει

Σοκάρει η περιγραφή της 50χρονης γυναίκας που δέχτηκε επίθεση από 32χρονο Πακιστανό εργάτη στην Ιεράπετρα το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες , η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 32χρονο που είχε απολύσει πρόσφατα και θέλησε να εκδικηθεί προσπαθώντας να την βιάσει ψεκάζοντάς την με σπρέι, μέσα στο απομακρυσμένο σπίτι της σε περιοχή της Ιεράπετρας.

«Με πατούσε με το πόδι του στο σώμα και με χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο. Αν ήταν κάποια πιο αδύναμη στη θέση μου θα είχε λιποθυμήσει. Μου έσκιζε τα ρούχα για να με βιάσει, αλλά πιστεύω ότι ήθελε να με σκοτώσει!», περιέγραψε η σοκαρισμένη γυναίκα στο Ράδιο Λασίθι.

Σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, το θύμα και ο σύζυγός της χρησιμοποιούσαν τον αλλοδαπό για να εργάζεται δυο φορές την εβδομάδα στο θερμοκήπιό τους και τον πλήρωναν ανελλιπώς, όμως αναγκάστηκαν να τον απομακρύνουν όταν διαπίστωσαν ότι φωτογράφιζε με το κινητό του την εργοδότριά του! Με δεδομένο ότι πριν από λίγα χρόνια ο νεαρός Πακιστανός είχε συλληφθεί για σεξουαλική παρενόχληση δυο νεαρών κοριτσιών στην Ιεράπετρα, αποφάσισαν να μην του ξαναδώσουν δουλειά.

Όμως, ο 32χρονος το κράτησε «μανιάτικο» και την Παρασκευή, αφού περίμενε να φύγει ο σύζυγός της, χτύπησε την πόρτα της. Γυναίκας. Μόλις εκείνη άνοιξε, την ψέκασε στο πρόσωπο με σπρέι πιπεριού, με αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά την όρασή της. Στη συνέχεια, της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο και άρχισε να σκίζει τα ρούχα και τα εσώρουχά της με σκοπό να την βιάσει!

Όπως περιέγραψε η 50χρονη, πάλευε επί τουλάχιστον 20 λεπτά με τον επίδοξο βιαστή της μέσα και έξω από το σπίτι όπου την έσυρε και η σθεναρή αντίστασή της τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να φύγει, αφού πρώτα την απείλησε με ένα μαχαίρι. Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» όλη την ανατολική Κρήτη για να εντοπίσουν τον αδίστακτο αλλοδαπό που έχει εξαφανιστεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS