«Ήπιε πολλές φορές, δεν ξέρω πώς βρέθηκε το καθαριστικό στο ντουλαπάκι με τα νερά» λέει η νοσηλεύτρια της 92χρονης

«Ήπιε πολλές φορές, δεν ξέρω πώς βρέθηκε το καθαριστικό στο ντουλαπάκι με τα νερά» λέει η νοσηλεύτρια της 92χρονης

Αδιανόητο είναι το περιστατικό με την 92χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο σε γηροκομείο στην Κρήτη μετά από κατάποση καθαριστικού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από μία νοσοκόμα να της δώσει νερό για να πάρει τα χάπια της. Η νοσοκόμα της έδωσε ένα μπουκάλι σε συσκευασία νερού, το οποίο όμως τελικά περιείχε καθαριστικό υγρό.

Μετά την κατάποση του υγρού, η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

«Μηχανικά της το έδωσα - Ήπιες αρκετές φορές»

«Μου ζήτησε νερό. Σε εκείνη την κυρία έχουμε συγκεκριμένα μπουκαλάκια, όπως αυτά που έχουμε πει. Άνοιξα το ντουλάπι που έχουμε τα μπουκαλάκια και τα μεγάλα νερά για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μηχανικά της το έδωσα κανονικά όπως κάθε μέρα, χωρίς να υποψιαστώ τίποτα. Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και ξεκάθαροι, δεν μπορείς να υποψιαστείς κάτι τέτοιο κι έτσι έγινε το κακό. Πώς μπήκε αυτό το μπουκαλάκι εκεί μέσα που έχουμε μόνο νερά, δεν ξέρω» είπε η νοσηλεύτρια στο Mega.

Ερωτηθείσα γιατί δεν έδωσε στην 92χρονη ένα μπουκαλάκι νερό που να είναι σφραγισμένο απάντησε: «Ήταν το πρώτο που έπιασα και φαντάστηκα ότι μπορεί να της είχαν δώσει άλλες νοσηλεύτριες πριν από λίγο νερό. Δεν φαντάστηκα ότι αυτό το νερό μπορεί να είχε κάτι άλλο μέσα από τη στιγμή που εκεί μέσα βάζουμε μόνο νερά. Τα συγκεκριμένα μπουκαλάκια τα είχαμε για εκείνη τη γυναίκα. Ήπιε αρκετές φορές...».

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια για τον πόνο που τους προκάλεσα»

Η ίδια διευκρίνισε ότι πρόσβαση στα καθαριστικά έχουν μόνο οι καθαρίστριες, καθώς φυλάσσονται στο υπόγειο του οίκου ευγηρίας κλειδωμένα.

Αναφερόμενη στις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν εντός του γηροκομείου η νοσηλεύτρια είπε: «Υπάρχουν κάμερες κι έχω ενημερωθεί ότι θα τις ψάξουν. Θέλω να πω στην οικογένεια συλλυπητήρια για τον πόνο αυτό που τους προκάλεσα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS