Το DNA θα «δείξει» τον δολοφόνο της Αναστάζια -Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Το DNA θα «δείξει» τον δολοφόνο της Αναστάζια -Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, εν αναμονή των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό της κοπέλας.

Οι έρευνες των Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζονται, καθώς εξετάζονται όλα τα δεδομένα, ενώ μελετούν το κινητό του θύματος και αυτά των υπόπτων, για να λυθεί το μυστήριο της άγριας δολοφονίας της Πολωνής.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, το DNA που ενδεχομένως θα ανιχνευθεί στα νύχια της Αναστάζια, αναμένεται να αποκαλύψει ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρκετά δύσκολο καθώς η άτυχη κοπέλα είχε ψεύτικα νύχια ενώ το σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, αρκετές μέρες μετά την εξαφάνισή της. Συγκεκριμένα, το σώμα της Αναστάζια παρέμεινε μέσα στο νερό για πολλές ημέρες.

Αν το γενετικό υλικό ταιριάξει με αυτό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος, τότε θα εξιχνιαστεί η υπόθεση της δολοφονίας, ειδάλλως, οι Αρχές θα στραφούν στην αναζήτηση αλλού προσώπου.

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Mega, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το εγκαταλελειμμένο σπίτι

Στον ανακριτή σήμερα ο 32χρονο Μπαγκλαντεσιανός

Στον ανακριτή θα βρεθεί εντωμεταξύ σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, για να απολογηθεί για την κατηγορία της αρπαγής, ενώ ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του.

Η οικογένεια της άτυχης 27χρονης αποκλείει το ενδεχόμενο ο δράστης του εγκλήματος να είναι ο σύντροφος της Αναστάζια, ενώ ξεσπούν κατά του δολοφόνου της Πολωνής. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και δεύτερο ύποπτο πρόσωπο, το οποίο έχει κληθεί προς ανάκριση.

Στο κάδρο των ερευνών ο Πακιστανός συγκάτοικος

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια προσήχθη χθες ο συγκάτοικος του 32χρονου Μπανγκλαντεσιανού, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να ήταν φίλος της 27χρονης στα social media. Ο Πακιστανός είχε ισχυριστεί: «Τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα, κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να τον περιμένω. Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα είδα τα ρούχα του που ήταν γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι σκεφτόταν να φύγει στην Ιταλία».

Καταγγελία 30χρονης: Πήγε να με βιάσει μέλος της παρέας του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού»

Την ίδια ώρα η 30χρονη Μαρία κατήγγειλε στο Mega ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού πριν από λίγο καιρό, σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της Αναστάζια.

Όπως κατήγγειλε, ο επίδοξος βιαστής ήταν μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης από την Πολωνία, χαρακτηρίζοντάς τους «κλίκα».

Τα μηνύματα της Αναστάζια στον σύντροφό της -Γιατί δεν ανταποκρίθηκε άμεσα

Παράλληλα, αλλεπάλληλες καταθέσεις έχει δώσει στις Αρχές ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια ώσπου του επετράπη να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να πάει στη χώρα του, την Πολωνία. Τόσο ο πατέρας, όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός της 27χρονης, είναι σίγουροι ότι ο σύντροφος της δεν έχει εμπλοκή στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, η Αναστάζια είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφό της στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, με το στίγμα της τοποθεσίας όπου βρισκόταν. Του ζητούσε να πάει να την πάρει, γράφοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το συγκεκριμένο μήνυμα ίσως δώσει απαντήσεις στο έγκλημα.

Ωστόσο, ο 28χρονος κινητοποιήθηκε 3,5 ώρες αργότερα, δηλαδή τα μεσάνυχτα, όταν έλαβε το τελευταίο μήνυμα από το κινητό της Αναστάζια που του ζητούσε να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο.

Μόλις έφτασε εκεί, δεν την βρήκε, και τότε ξεκίνησε να την αναζητά. Από εκείνο το σημείο και μετά, το κινητό της Αναστάζια παρέμενε κλειστό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ