Κορωνοϊός: Δύο νεκροί σήμερα - Μία 85χρονη και ένας 52 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Κορωνοϊός: Δύο νεκροί σήμερα - Μία 85χρονη και ένας 52 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Μεγαλώνει η λίστα με τους συμπολίτες μας που χάνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό, αφού ένας άνδρας και μια γυναίκα «έφυγαν» τη ζωή σε Καβάλα και Λάρισα αντίστοιχα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 238.

Αναλυτικότερα, ο άνδρας ήταν 52 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλας είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό. Προ ημερών και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου εισήχθη σε ΜΕΘ καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και σήμερα στις 08:40 έφυγε από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ της Καβάλας και η είδηση ότι ήταν θετικός στον ιό είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα, στις 10:00 σήμερα το πρωί πέθανε λόγω λόγω επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό και μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη. Πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα έφτασαν τους 238.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS