Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης - Αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου η δίκη του πατέρα

Κολωνός: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης - Αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου η δίκη του πατέρα

Αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία την προηγούμενη εβδομάδα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ζητάει την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους με το σκεπτικό ότι τα στοιχεία σε βάρος της είναι ελλιπή και τονίζει την ανάγκη να βρεθεί ξανά κοντά στα παιδιά της.

Η προσφυγή της κατηγορούμενης κατά του εντάλματος προσωρινός κράτησης, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της 37χρονης, αν δηλαδή θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Την ίδια στιγμή, την αναβολή της δίκης του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου 2023 λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Σε βάρος του πατέρα του κοριτσιού, το οποίο, σύμφωνα με διώξεις που έχουν ασκηθεί, έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδια χρήση.

Οι ναρκωτικές ουσιες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ´οικον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ