Κολωνός: 5χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο τα δύο αδέρφια του

Κολωνός: 5χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα - Στο νοσοκομείο τα δύο αδέρφια του

Η πυρκαγιά  εκδηλώθηκε στον δεύτερο όροφο μίας πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα, και έβγαλαν δύο παιδιά.

Το ένα εξ αυτών, ένα 5χρονο αγόρι, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Αττικό Νοσοκομείο. Το άλλο παιδί, ένα 9χρονο παιδί διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο «Αγία Σοφία». Υπήρχε και ένα τρίτο παιδί, ένα 12χρονο το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά όχι από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά από κάποιο άλλο άτομο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, το 5χρονο παιδί το παρέλαβαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο ήταν εν ζωή. Οι γείτονες του έκαναν μαλάξεις μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Αττικού.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έλεγχος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως η φωτιά να προήλθε από μαγειρικό σκεύος. Μάλιστα, όταν έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική, ο πατέρας των παιδιών βρέθηκε σε κατάσταση μέθης. Για τον λόγο αυτό, τον κάλεσαν στο αρμόδιο τμήμα του Κολωνού προκειμένου να δώσει κατάθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS