Κηφισιά: Όλα τα σενάρια για το πώς ξέσπασε η φωτιά στο εργοστάσιο PAL -Τι ερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής

Κηφισιά: Όλα τα σενάρια για το πώς ξέσπασε η φωτιά στο εργοστάσιο PAL -Τι ερευνά το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, καθώς διερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν τη μεγάλη φωτιά το μεσημέρι της Τετάρτης 12/06, σε εργοστάσιο PAL στην οδό Αιγιδών, στο Πανόραμα της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα στελέχη του Ανακριτικού από σήμερα ξεκινούν να λαμβάνουν καταθέσεις από το προσωπικό, ενώ αναζητούν και βιντεοληπτικό υλικό από την επιχείρηση.

Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να σημειώθηκε έκρηξη από κάποια μπαταρία. Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν πως σε τέτοια εργοστάσια υπάρχουν πολλά συστήματα με μπαταρίες.

Φωτιά στο εργοστάσιο της PAL: Τι θα ερευνήσει η Πυροσβεστική

Έτσι, τα ερωτήματα που προκύπτουν, μεταξύ άλλων, είναι:

  • Από πού ακριβώς ξεκίνησε η φωτιά;
  • Πού υπήρχαν τέτοια συστήματα;
  • Ήταν στη φόρτιση ή όχι;
  • Είχε γίνει κάποια συντήρηση;

Σε ό,τι αφορά το σενάριο η φωτιά να προκλήθηκε από έκρηξη μπαταρίας, οι έμπειροι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής δεν αποκλείουν αυτή η μπαταρία να ήταν οπουδήποτε. Σε κάποιο μηχάνημα του εργοστασίου, ακόμη και σε air condition, ή να πρόκειται για την μπαταρία κάποιου αυτοκινήτου, σενάριο που ακούστηκε έντονα χθες.

Στον χώρο του εργοστασίου παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις, προχωρώντας στη λεγόμενη «αποκάθαρση», στη συλλογή τυχόν ευρημάτων που θα δώσουν απαντήσεις στο τι προηγήθηκε της έκρηξης και της φωτιάς.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ