Καθηγητής Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης αποπλανούσε ανήλικες -Είναι ακόμα στη θέση του

Καθηγητής Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης αποπλανούσε ανήλικες -Είναι ακόμα στη θέση του

Μια σημαντική καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας για έναν καθηγητή κρατικού ωδείου Θεσσαλονίκης που αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δράση τα τελευταία 12 χρόνια. Ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων αποκάλυψε ότι τα παιδιά που αποπλανούσε ήταν από 13 έως 15 ετών, ενώ εκείνος είναι άνω των 40. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια από τις κοπέλες που είχε συνάψει σχέση μαζί του, είναι ακόμα ανήλικη.

«Έκανα πέντε χρόνια ψυχοθεραπεία»
Μια από τις κοπέλες που καταγγέλλει τον καθηγητή του ωδείου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega. Η νεαρή αποκάλυψε ότι ήταν 15 ετών όταν την προσέγγισε ο καθηγητής και η σχέση τους κράτησε για περίπου ένα χρόνο.

Η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ο καθηγητής επέμενε να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη αρνήθηκε με αποτέλεσμα να χωρίσουν. «Ήμουν 15 όταν συνέβη το περιστατικό κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Με φλέρταρε έντονα, με πολιορκούσε. Κατάφερε να συνάψει σχέση μαζί μου. Όλο αυτό διήρκησε ένα χρόνο. Και έληξε η σχέση γιατί μου ζητούσε επίμονα να ολοκληρώσουμε τις σχέσεις μας. Εγώ δεν ενέδωσα ποτέ ούτε υπέκυψα σε ερωτικές απαιτήσεις. Έκανα πέντε χρόνια ψυχοθεραπείας και με αφορμή το κίνημα #metoo βρήκα το θάρρος για να μιλήσω και να προστατέψω και τις άλλες κοπέλες».

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να αλλάξει ωδείο για να αποφύγει τον άνθρωπο που την αποπλάνησε.

Παραμένει στη θέση του ο καθηγητής
Στη συνέχεια ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Μουρτόπουλος, τόνισε ότι ο καθηγητής βρίσκεται ακόμα στη θέση του παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει. «Μολονότι τέθηκε υπόψη της διοίκησης του Ωδείου η υπόθεση από τον Μάρτιο, υπάρχει μια διαδικασία έρευνας – διερεύνησης πολύ adhoc. Όχι ΕΔΕ ή πειθαρχική διαδικασία. Επιδιώκουν να λήξει η σύμβασή του και να γίνει η επαναπρόσληψή του» εκτίμησε ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS