Κατερινόπουλος για Πάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν»

Κατερινόπουλος για Πάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και επικεντρώνεται στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος έκανε λόγο από τα μέσα του περασμένου Φλεβάρη για «τριπλό έγκλημα» και συγκεκριμένα από τη στιγμή που Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης εμφανίζονταν μαζί και οργισμένοι από τις αιχμές που είχαν αρχίσει να ακούγονται. Οι εξελίξεις φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον ίδιο, καθώς μετά τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, έρχονται στοιχεία που δείχνουν ότι τόσο η Μαλένα το 2019, όσο και η Ίριδα το 2021, ήταν θύματα εγκληματικής ενέργειας. 

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τα πράγματα θα είχαν διαφορετική έκβαση αφενός αν η Ρούλα Πισπιρίγκου παρέμενε στα κρατητήρια της Ασφάλειας για ανάκριση, αφετέρου δε αν δεν είχαν γίνει λάθη από όλους τους εμπλεκόμενους, τα οποία όπως είπε έμελλε να γίνουν μαζεμένα στην πιο πολύκροτη υπόθεση της τελευταίας 100ετίας. 

Παράλληλα,έκανε λόγο για «τραγικά λάθη» που έγιναν στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας της Πάτρας, από το ΕΚΑΒ που πήρε το νεκρό μωρό από το σπίτι αντί να καλέσει Αστυνομία και ιατροδικαστή, που ίσως να είχαν λύσει το μυστήριο από τότε, μέχρι και την παρέλαση του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς με τα πράγματα από το σπίτι που θα έπρεπε να είχε σφραγιστεί από την πρώτη στιγμή των ερευνών. 

Τέλος, ο Θανάσης Κατερινόπουλος προέβη στην εκτίμηση ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις για πλημμελήματα ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης όσο και η οικογένεια της Πισπιρίγκου έβλεπαν πράγματα, τα οποία «απέκρυψαν ή δεν απέτρεψαν στο παρελθόν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS