Καλαμάτα: Στα βουνά για τον δολοφόνο του «Αμερικάνου» η ΕΛΑΣ - Ο 22χρονος συνελήφθη, αναζητείται ο 38χρονος

Καλαμάτα: Στα βουνά για τον δολοφόνο του «Αμερικάνου» η ΕΛΑΣ - Ο 22χρονος συνελήφθη, αναζητείται ο 38χρονος

Οι δρόμοι στην Καλαμάτα έχουν γεμίσει με μπλόκα, αφού η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί per mare per terram τον 38χρονο που φέρεται να πυροβόλησε τον 47χρονο, που ήταν γνωστός στην περιοχή με το προσωνύμιο «Αμερικάνος».

Ο 38χρονος, που είχε καβγαδίσει παλιότερα με τον μεσήλικο, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, φαίνεται ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, αφού τον πυροβόλησε στο πόδι. Ο άτυχος 47χρονος χτυπήθηκε στη μηριαία αρτηρία.

Ο 38χρονος δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο, αφού το 2020 συνελήφθη για κατοχή 2 κιλών κοκαΐνη. Ο 22χρονος, που ήταν συνοδηγός του 38χρονου, συνελήφθη. Ο τελευταίος φαίνεται ότι κρύβεται στο βουνό, πάνω από τις Κιτριές.

Φαίνεται ότι οι δυο τους είχαν στήσει... μπλόκο στον 47χρονο, αφού μπήκαν από την οδό Σόλωνος στην οδό Ύδρας, όπου και σταμάτησαν μπροστά στη μοτοσικλέτα του το αυτοκίνητο. Το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει ότι μόνο ο 38χρονος βγήκε έξω από αυτό, γρονθοκόπησε τον 47χρονο και έπειτα τον πυροβόλησε στο πόδι. Έπειτα, με τον μεσήλικο να σέρνεται στο οδόστρωμα, το αυτοκίνητο μπήκε ξανά στη Σόλωνος με όπισθεν.

Ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ο 22χρονος ημεδαπός και ο 38χρονος αλλοδαπός, εκ των οποίων ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ ο 38χρονος αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ανωτέρω δράστες ανέμεναν τον 47χρονο, ύστερα από προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ τους, όπου ο 38χρονος διαπληκτίστηκε μαζί του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή».

O δικηγόρος των 38χρονου και 22χρονου μίλησε στο «Live News»:

«O 38χρονος αλλοδαπός είναι αλβανικής καταγωγής και όλα δείχνουν πως έφυγε μετά το μακελειό στο βουνό πάνω από τις Κιτριές, αφού πρώτα μετά το φονικό πήγε στο καφέ που ήταν εκεί κοντά, πήρε ρούχα και φαΐ και έφυγε. Οι δύο της καφετέριας επίσης κατηγορούνται και παράλληλα συνελήφθησαν. Πιο συγκεκριμένα είναι δύο Έλληνες, 40 και 50 ετών, που κατηγορούνται για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία.

Οι Αρχές πιστεύουν πως από τα στοιχεία επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν τον δρόμο του 47χρονου, που ήταν σε μηχανάκι, τον υποχρέωσαν να σταματήσει, αμέσως άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα και μετά ο ένας πυροβόλησε τον «Αμερικανό».

Tο θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική και μετά την επιστροφή στην Καλαμάτα ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης κρύβεται στο βουνό, σε μια περιοχή που γνωρίζει πολύ καλά, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας του «Αμερικάνου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS