Κακοκαιρία: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στην Αττική

Κακοκαιρία: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στην Αττική

Ανοικτά θα είναι τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή (27/1), όπως ανακοίνωσε μέσω παρέμβασής του στην ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης είπε ότι το απόγευμα της Πέμπτης (26/1) τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία της Αττικής θα είναι κλειστά για προληπτικούς λόγους.

«Τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα κοπάσουν τις επόμενες ώρες.

Νωρίτερα, ο κ. Πατούλης είχε αναφέρει, μέσω άλλης παρέμβασής του στην ΕΡΤ, ότι «θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε τη δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης, αλλά και της ασφάλειας, επ' αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία».

Ερωτηθείς ο κ. Πατούλης σχετικά με το συμβάν της πλημμύρας στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, μετά την οποία έγινε επιχείρηση απομάκρυνσης των παιδιών, επισήμανε:

«Η συντήρηση για τα σχολεία ανήκει στους δήμους. Αλλά, τώρα εδώ είμαστε, για να μπορέσουμε να είμαστε σε επικοινωνία περιφερειακά για οτιδήποτε είμαστε χρήσιμοι, να το μεταφέρουμε στον κόσμο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ