Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά όχημα στην Αττική Οδό -1.000 σε επιβάτες τρένων

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά όχημα στην Αττική Οδό -1.000 σε επιβάτες τρένων

Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα θα καταβάλει η Αττική Οδός μετά τις πρωτοφανείς εικόνες λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Η εταιρεία, μετά το φιάσκο με χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς και την πολύωρη ταλαιπωρία τους, αποδέχθηκε το αίτημα του πρωθυπουργού προχωρήσει σε αποζημιώσεις.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Πολιτική Προστασία, περίπου 4.500 επιβάτες και 2.500 οχήματα εκτιμάται ότι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εντός της Αττικής Οδού προχθές βράδυ. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων το πρώτο βράδυ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες χθες απεγκλωβίστηκαν περίπου 3.500 άτομα και περίπου 1.800 αυτοκίνητα, ενώ έως τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης περίπου 500 οχήματα παρέμεναν ακινητοποιημένα.

Κακοκαιρία Ελπίδα: 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες τρένων που εγκλωβίστηκαν

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αποζημιώσει επιβάτες δρομολογίων για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες προχθεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ