Καιρός: Τον «ανήφορο» παίρνει και πάλι η θερμοκρασία -Έρχεται τριήμερο με 40άρια

Καιρός: Τον «ανήφορο» παίρνει και πάλι η θερμοκρασία -Έρχεται τριήμερο με 40άρια

Εκτοξεύεται και πάλι από αύριο (18/6) ο υδράργυρος, έρχεται δεύτερο κύμα καύσωνα μέσα στον Ιούνιο και όπως αναφέρει αναλυτικά σε ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου, έως την Κυριακή 23 Ιουνίου, η θερμοκρασία θα «χτυπήσει» κόκκινο με το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή να φτάνει ακόμα και τους 38 με 40 βαθμούς αναλόγως την περιοχή.

Ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει επίσης ότι τα μελτέμια θα φτάσουν τα 6 με 7 μπορφόρ και τοπικά ακόμα και τα 8, ενώ δεν προβλέπεται κάτι ιδιαίτερα από πλευράς βροχής.

«Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 23 Ιουνίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον...καιρό σας!

Έως και το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο απο πλευράς βροχών ενώ οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν εξασθενημένοι και μόνο στο Αιγαίο και κυρίως απο το ύψος των Σποράδων και νοτιοτερα θα επικρατήσουν μελτέμια εντάσεως 6-7 και τοπικά στις κυκλάδες 8 μποφόρ! Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!« γράφει στην ανάρτησή του. 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ