Καιρός - κακοκαιρία «Κάρμελ»: Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε ένα 24ωρο έως και οκτώ βαθμούς

Καιρός - κακοκαιρία «Κάρμελ»: Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σε ένα 24ωρο έως και οκτώ βαθμούς

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες, καθώς το Σαββατοκύριακο η κακοκαιρία «Κάρμελ» θα πλήξει τη χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η κακοκαιρία θα επηρεάσει την νοτιοανατολική Μεσόγειο όπου προβλέπεται να σημειωθούν μεγάλα ύψη βροχής, έντονες καταιγίδες, σφοδροί άνεμοι και σημαντικό ύψος κύματος.

Σήμερα, Παρασκευή, ασθενείς τοπικές και αρκετά διάσπαρτες βροχές, προβλέπονται στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην ηπειρωτική χώρα, τα διαστήματα με ήλιο θα είναι μεγάλα, με γενικά αίθριο καιρό. Μόνο στη βόρεια Ελλάδα το σκηνικό θα είναι πιο συννεφιασμένο, με αυξημένες νεφώσεις.

Όμως, το βράδυ από τη Θράκη θα ξεκινήσει την επέλασή της η κακοκαιρία Κάρμελ, με χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και καταιγίδες στο βόρειο Αιγαίο.

kairossimera kakokairiakarmel

Ο καιρός σήμερα θα είναι μαλακός, ωστόσο από το Σάββατο θα ντυθεί από το πρωί στα λευκά και η Αθήνα, από τα 400 μέτρα (στο ύψος της Πεντέλης).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS