Ηράκλειο: Τα σενάρια που εξετάζονται για τον θάνατο της 17χρονης που έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων

Ηράκλειο: Τα σενάρια που εξετάζονται για τον θάνατο της 17χρονης που έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα του Ηρακλείου, μετά τον θάνατο της 17χρονης μαθήτριας που έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων.

Ηράκλειο: Η έκκληση της οικογένειας της 17χρονης που έπεσε σε γκρεμό – Στο σημείο της τραγωδίας η μητέρα και η αδελφή της

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, oι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, εκτός του δυστυχήματος, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι η κοπέλα ακροβατούσε επί ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα άτομα που αρχικά θεωρήθηκαν ότι είναι η παρέα της 17χρονης και ότι πήγαν μαζί στο σημείο για να βγάλουν φωτογραφίες, ήταν τουρίστες που έσπευσαν να δουν την κατάσταση της κοπέλας μετά την πτώση.

Επιπλέον, χθες, Πέμπτη (23/05), η οικογένεια της μαθήτριας απηύθυνε έκκληση σε όσους πολίτες είδαν κάτι να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, μήπως και διαλευκανθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες η κοπέλα βρέθηκε στο κενό.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ