Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας – Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και υπέστη ανακοπή

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας – Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και υπέστη ανακοπή

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα ώστε να διερευνηθεί ο θάνατος της 20χρονης φοιτήτριας που εισήχθη με αμυγδαλίτιδα στο νοσοκομείο και υπέστη ανακοπή, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost, η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η 20χρονη διαγνώστηκε με αμυγδαλίτιδα και πέθανε από ανακοπή
Η νεαρή γυναίκα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Ο πυρετός της, ωστόσο, δεν έπεφτε, ενώ παράλληλα είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Η κατάστασή της όμως συνεχώς επιδεινωνόταν.

Το πρωί της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια εξετάσεων υπέστη ανακοπή. Άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS