ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Στον ανακριτή την Πέμπτη ο 44χρονος καθηγητής που είχε σχέση με ανήλικη μαθήτρια

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι συνελήφθη 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία μητέρας διατηρούσε σχέση αρκετών μηνών με 14χρονη μαθήτρια του.

Ο εκπαιδευτικός, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με την 14χρονη μετά από επίμονο φλερτ και σύμφωνα με πληροφορίες το παραδέχτηκε ενώπιον των αστυνομικών μετά τις φωτογραφίες που βρέθηκαν σε κινητό τηλέφωνο.

Η κοινότητα της Ηλιούπολης έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν στο σχολικό περιβάλλον.

Την Πέμπτη o 44χρονος καθηγητής θα απολογηθεί στον 1ο Τακτικό ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, έπειτα από την 48ωρη προθεσμία που έλαβε.

Η ανακάλυψη της μητέρας

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης παρακολούθησε την κόρη της και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Άμεσα ενημέρωσε τις Αρχές και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τον 44χρονο.

Στην σχολική κοινότητα υπήρχαν υποψίες για το περιστατικό, αλλά τα στόματα έμεναν κλειστά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στον διευθυντή για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθυντής αναζητούσε τρόπο να αποσπάσει τον εκπαιδευτικό σε άλλη θέση.

Ο καθηγητής γνώρισε τη μαθήτρια όταν εκείνη πήγαινε στην 1η γυμνασίου. Φέρεται να έκανε σχέση μαζί της και μάλιστα πήγαιναν βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης χωρίς οι γονείς του κοριτσιού να ήξεραν το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού φωτογραφίες της με τον καθηγητή.

Αυτή τη στιγμή πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, συγκεκριμένα επιχειρείται να εξακριβωθεί εάν ο άντρας είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και συνιστούν στους γονείς να είναι προσεκτικοί με τις επαφές των παιδιών τους και να μιλούν μαζί τους.

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS