Ηλιούπολη: «Έχω πέσει από τα σύννεφα», αναφέρει φίλος του 44χρονου προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Ηλιούπολη: «Έχω πέσει από τα σύννεφα», αναφέρει φίλος του 44χρονου προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη

Ο 44χρονος προπονητή του Τάε Κβον Ντο φέρεται για περισσότερα από δέκα χρόνια (από το 2009, μέχρι το 2020) να βίαζε πέντε ανήλικες αθλήτριες του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη.

«Τον ξέρω από 15 χρόνια. Ο… γενικά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που ακούω. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Πραγματικά όμως. Δηλαδή ακόμα και τώρα που συζητάω τον λόγο κι όλο αυτό δεν το χωράει το μυαλό μου.

Με τον… κάναμε ψαρέματα μαζί. Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τον… Δεν έχω δηλαδή, ήταν ένα παιδί πολύ ευγενικό, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω για τα χρόνια που τον ξέρω.

Όλο αυτό πραγματικά με έχει σοκάρει πάρα πολύ», είπε αρχικά φίλος του.

Στην συνέχεια, ο φίλος του τόνισε ότι δεν είχε δει κάτι περιέργο.

«Ούτε καν, ούτε καν. Το παιδί ήταν παντρεμένο, χώρισε, είχε ένα παιδάκι, παντού με τον γιο του, ούτε καν το μυαλό μου είχε πάει σε κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Για την κατάσταση της οικογένειας του κατηγορούμενου είπε: «Χθες ήμουν με την αδερφή του, μίλησα και με τη μητέρα του στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο ράκος, αν μπορώ να πω αυτή την λέξη. Τους έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι κανονικά.

Δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν να το χωνέψουν κι όλο αυτό τώρα θα «θα φάνε» κι από γύρω γύρω τώρα και η οικογένεια του ό,τι και να είναι ο… η οικογένεια του δεν έχει να κάνει με όλο αυτό.

Χθες που ήμουν εκεί κι άκουγε για τον αδερφό της έβαζε τα κλάματα. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Εγώ, όταν με πήρε χθες τηλέφωνο (αδελφή προπονητή) και μου τα’ λεγε, δεν παίζει της λέω έχει γίνει λάθος κάτι έχει γίνει δεν παίζει για τον…».

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS