Ιερώνυμος: Σήμερα ή αύριο θα βγει από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος

Ιερώνυμος: Σήμερα ή αύριο θα βγει από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος

Σήμερα Πέμπτη ή το αργότερο έως αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όπως λένε οι πληροφορίες από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Σύμφωνα μάλιστα με χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, «η κατάσταση της υγείας του αρκετά εξελίσσεται ικανοποιητικά».

Όπως ξεκαθαρίζεται από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ύστερα από σχετικές δηλώσεις , στον Αρχιεπίσκοπο ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που ισχύουν για κάθε ασθενή με κοροναϊό.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική», τόνισε χθες η Αναστασία Κοτανίδου, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

«Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», συμπλήρωσε η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», συνομιλώντας με δημοσιογράφους και απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανάρτηση στο twitter του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Αρχιεπίσκοπο αναφέρθηκε σε ειδική θεραπεία από την Αμερική για 90χρονο.

Ερωτηθείσα σχετικά με την διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», υποστήριξε πως «εμείς στο νοσοκομείο έχουμε ελεύθερα κρεβάτια. Μάλιστα χθες δεν πήραμε καμία εισαγωγή».

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφερόμενος στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος ήταν σαφής , ξεκαθαρίζοντας: «Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν για αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS