Χανιά: 58χρονος συνελήφθη για κακοποίηση φοιτήτριας στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης

Χανιά: 58χρονος συνελήφθη για κακοποίηση φοιτήτριας στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στην σύλληψη ενός 58χρονου μετά από καταγγελία 46χρονης για κακοποιητική συμπεριφορά, οδηγήθηκαν οι Αρχές των Χανίων την Κυριακή.

Το περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε στο zarpanews.gr σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ επιβεβαιώνεται από την αστυνομία και από την πρυτανεία του ιδρύματος.

Ειδικότερα, η 46χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Κομοτηνή η οποία διαμένει στις φοιτητικές εστίες, το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίσκεψη από τον 58χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Αρχές. Κάτω από συνθήκες που θα εξεταστούν, οι δυο τους ξεκίνησαν να λογομαχούν με αποτέλεσμα η 46χρονη να καταλήξει αιμόφυρτη στη βεράντα.

Οι φοιτητές που μένουν στα διπλανά δωμάτια κάλεσαν την αστυνομία που επιλήφθηκε του περιστατικού και οδηγήθηκε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του δράστη στις 20:40, της ίδιας ημέρας. Ο 58χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ενώ την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ