Χαλκιδική: Ο βιασμός 19χρονης σε παραλία επιβεβαιώθηκε ιατροδικαστικά – Τι λέει ο 56χρονος κατάδικος που κατηγορείται

Χαλκιδική: Ο βιασμός 19χρονης σε παραλία επιβεβαιώθηκε ιατροδικαστικά – Τι λέει ο 56χρονος κατάδικος που κατηγορείται

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Χαλκιδική μετά τη σύλληψη του 56χρονου δραπέτη ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 19χρονη κοπέλα σε απόμερο σημείο παραλίας στην Κασσάνδρα.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, από την εξέταση που έγινε στην 19χρονη αργά το απόγευμα της Δευτέρας προέκυψε πως έχει τελεστεί βιασμός σε βάρος της.

Ο φερόμενος ως δράστης υποβλήθηκε σε λήψη DNA στο ΑΤ Κασσάνδρας. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες και συμφώνησε στη χορήγηση δείγματος DNA ώστε, όπως ισχυρίζεται, να αποδειχθεί ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον βιασμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από τους αστυνομικούς να του πάρουν όλα τα ρούχα του ώστε να επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται.

Ο 56χρονος υποστηρίζει ότι δεν βρισκόταν σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές τη στιγμή που τελέστηκε το έγκλημα, αλλά στο παράρτημα Ξενοφώντος των φυλακών, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου τελέστηκε ο βιασμός. Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του voria.gr, φέρεται να εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες -στο πλαίσιο έκτισης της ποινής του- υπό την επιτήρηση σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την ΕΛΑΣ και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ασελγείς πράξεις. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ