Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από τη σοφίτα που δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν [βίντεο]

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από τη σοφίτα που δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν [βίντεο]

Εικόνες μέσα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου άφησε την τελευταία της πνοή τον Μάιο του 2021, δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η Κάρολαϊν Κράουτς βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Τις εικόνες μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και σε αυτές φαίνεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού όπου στη σοφίτα, του σπιτιού τους στα Γλυκά Νερά, όπου έγινε η η δολοφονία.

Στην κρεβατοκάμαρα ήταν κρεμασμένη η φωτογραφία του γάμου τους στην Πορτογαλία. Στα πλάνα όμως που μετέδωσε το Star φαίνεται να έχει κατέβει προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες από την αστυνομία.

Στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και η κούνια της -τότε ενός έτους- Λυδίας, δίπλα από το κρεβάτι όπου η Καρολάιν άφησε την τελευταία της πνοή. Στα πλάνα διακρίνεται και το κομοδίνο πάνω στο οποίο είχε αρχικά ισχυριστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ότι είχε αφήσει το κινητό του.

Τέλος, στα πλάνα διακρίνεται και η κουπαστή της σκάλας του σπιτιού, στην οποία οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό τον σκύλο της οικογένειας που είχε υιοθετηθεί λίγο καιρό πριν την δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS