Γλυκά Νερά - Καλλιάνος: Τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης να δοθούν στην οικογένεια και σε ιδρύματα ορφανών παιδιών

Γλυκά Νερά - Καλλιάνος: Τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης να δοθούν στην οικογένεια και σε ιδρύματα ορφανών παιδιών

Παράκληση προς την κυβέρνηση προκειμένου το ποσό των 300.000 ευρώ με τα οποία είχαν επικηρυχθεί οι «δολοφόνοι» της Καρολάιν να δοθούν σε ιδρύματα και στην οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας απευθύνει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ ζητά από την κυβέρνηση, το ποσό αυτό να μοιραστεί σε ιδρύματα για ορφανά παιδιά. Παράλληλα ζητά ένα μέρος αυτών να δοθεί και στην οικογένεια της Καρολάιν προκειμένου, η άτυχη 11 μηνών Λυδία η οποία, δίχως να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, είδε τον πατέρα της να δολοφονεί την μητέρα της, να «μεγαλώσει χωρίς να του λείψει τίποτα», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Αμέσως μετά το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, η Ελληνική Αστυνομία είχε επικηρύξει τους «δολοφόνους» -όπως όλοι τότε πίστευαν- δίνοντας χρηματική αμοιβή ύψους 300.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Ο δολοφόνος της 20χρονής ήταν ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως άλλωστε ομολόγησε μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών. Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει. Ο 32χρονος πιλότος ισχυρίστηκε ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε ότι θα τον εγκατέλειπε.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία».

Υπενθυμίζεται πως με «οσκαρική ερμηνεία» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε καταφέρει να ξεγελάσει γνωστούς και οικείους για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν και περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο, πόσο λυπημένος ήταν και πόσο άτυχη είναι η κόρη της που δεν θα γνωρίσει «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία...» είχε πει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS