Τραγωδία στην πλατεία Αττικής: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του

Τραγωδία στην πλατεία Αττικής: Νεκρός δημοσιογράφος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, οι πυροσβέστες που εισήλθαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα νεαρής ηλικίας, 35 - 40 ετών. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το θύμα είναι δημοσιογράφος που απασχολείται σε όμιλο πανελλαδικής εμβέλειας (*το iefimerida.gr έχει τα πλήρη στοιχεία του θύματος, όμως θα αναμένει να ενημερωθούν πρώτα οι οικείοι του).

Τραγική ειρωνία: Η τελευταία είδηση που μετέδωσε ήταν για φωτιά

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι ότι εργαζόταν έως αργά, καλύπτοντας έκτακτη είδηση τα ξημερώματα, και πως στη συνέχεια, υπό άγνωστες συνθήκες, ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμά του, την ώρα που εκείνος κοιμόταν. Η τραγική ειρωνία είναι ότι η είδηση την οποία μετέδωσε λίγη ώρα προτού πεθάνει ήταν για φωτιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Από την κουζίνα ξεκίνησε η φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε κατά τις 8:00 για τη φωτιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται σε πρώτο όροφο, επί της οδού Αιγέως.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σημείο βρήκαν τον δημοσιογράφο πεσμένο στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του. Τον απομάκρυναν από το διαμέρισμα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο «Γεννηματάς». Παρά ταύτα, ήταν ήδη νεκρός.

Η Πυροσβεστική επισημαίνει ότι την ώρα που έφτασε στο διαμέρισμα δεν ήταν ενεργή η φωτιά γι’ αυτό και δεν έγινε κατάσβεση. Ο δημοσιογράφος έφερε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι εκτεταμένα. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την κουζίνα. Εικάζεται ότι είχε βάλει να μαγειρέψει, όμως λόγω κούρασης αποκοιμήθηκε.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον νεκρό δημοσιογράφο

Στη ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική τονίζεται ότι «σορός άνδρα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, εντός του οποίου υπήρχαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, η οποία είχε κατασβησθεί προ αφίξεως της Υπηρεσίας μας, που ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πλατείας Αττικής του δήμου Αθηναίων. Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην Πλατεία Αττικής:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ