Φολέγανδρος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή -Τι είπε στους αστυνομικούς, το χρονικό του θρίλερ

Φολέγανδρος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 30χρονος φίλος της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή -Τι είπε στους αστυνομικούς, το χρονικό του θρίλερ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή στη θάλασσα της Φολέγανδρου.

Ο άντρας με τον οποίο έκανε διακοπές στο νησί εντοπίστηκε ζωντανός χθες το βράδυ σε βράχο στη Λυγαριά και κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού όπου και ανακρίνεται. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου της 30χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία -νεκροτομή.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σε ό,τι αφορά τον θάνατο της φίλης του, «χάλασε η φάση». Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι η επικοινωνία μαζί του ήταν δύσκολη.

Το θρίλερ στη Φολέγανδρο
Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά παραθέριζε με τον 30χρονο φίλο της από την περασμένη Τρίτη στο νησί της Φολέγανδρου κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ. Το απόγευμα της Παρασκευής η 26χρονη από το Βελό Κορινθίας να βρίσκεται νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, και το αυτοκίνητο του ζευγαριού να εντοπίζεται σε βραχώδη περιοχή. Ωστόσο, ο 30χρονος φίλος της νεαρής ήταν άφαντος από προχθές μέχρι χθες το βράδυ, που εντοπίστηκε.

Στο μεταξύ ιάσταση στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης, που αρχικά θεωρήθηκε δυστύχημα, είχε δώσει η μαρτυρία ζευγαριού, που κατέθεσε ότι στις 23:55 προχθές, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό, κουτσαίνοντας.

Ενας άλλος μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, είδε τον 30χρονο αργότερα να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στο Αμπέλι Φολεγάνδρου, κοντά στην παραλία Λυγαριά, όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη (η δήμαρχος του νησιού είχε περιγράψει στο iefimerida πώς εντοπίστηκε η άτυχη Γαρυφαλλιά). Φορούσε μαγιό, είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε. Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.

Τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια
Το απόγευμα του Σαββάτου το θρίλερ απέκτησε νέα διάσταση, με τα στοιχεία να δείχνουν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 30χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες , ανέφεραν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενώ μάρτυρες, οι οποίοι είχαν δει το ζευγάρι στη χώρα της Φολεγάνδρου, είπαν πως ο 30χρονος ήταν απότομος και άκομψος στη συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του.

Εικάζεται πως ό,τι συνέβη, έγινε κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Σε ρεπορτάζ του Alpha αναφέρθηκε ακόμη ότι υπήρξαν και άλλα στοιχεία που έδειξαν προς την κατεύθυνση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι φέρεται να είχε αφαιρεθεί βίαια το κολιέ της 26χρονης και βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της στη στεριά, αλλά και κηλίδες αίματος, κάτι που μαρτυρά πως ό,τι συνέβη, συνέβη εκτός θάλασσας, όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS