Εβελίνα Παπούλια: Κατάθεση «φωτιά» κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Προσπάθησε να με αρπάξει στο καμαρίνι»

Εβελίνα Παπούλια: Κατάθεση «φωτιά» κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Προσπάθησε να με αρπάξει στο καμαρίνι»

Όπως υποστήριξε, ο κατηγορούμενος ηθοποιός κρυβόταν πίσω από την κουίντα του θεάτρου και τουλάχιστον δύο φορές κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, επιδεικνύοντάς της τα γεννητικά του όργανα.

Ως ένα πανέξυπνο και χειριστικό άνθρωπο περιέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη η Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεση της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των κοριτσιών. Ήμουν πολύ τυχερή. Βάζω όρια αλλά είναι πανέξυπνος και πολύ χειριστικός. Ξέρει να μαζεύεται αν δεν τον συμφέρει» περιέγραψε η μάρτυρας αρχίζοντας την κατάθεση της.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τη σειρά των γεγονότων, διότι έχουν περάσει 25 χρόνια, πιο πρώτο και πιο δεύτερο. Θα πω το γεγονός που με σόκαρε. Παίζω επί σκηνής και είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουρτίνες και έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο του και μου επιδεικνύει τα γενετικά του όργανα. Δεν μπορώ να αντιδράσω. Μένω, σοκάρομαι και συνεχίζω να παίζω. Σίγουρα έχει συμβεί άλλη φορά και ίδιο τρόπο, δε θυμάμαι αν συνέβη και τρίτη» τόνισε η μάρτυρας.

Στη συνέχεια, περιέγραψε και άλλο περιστατικό. «Στα καλά του καθουμένου με φωνάζει στο καμαρίνι, εκεί που μιλάμε με αρπάζει από τη μέση και πάει να μου βάλει χέρι. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μπήκε στο καμαρίνι μου και έκλεισε την πόρτα, του είπα να περάσει έξω και έφυγε. Βέβαια τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω. Εγώ ήμουν αντιδραστικό στοιχείο. Δε θα τον συνέφερε να είχε και άλλη αντικατάσταση» είπε η Εβελίνα Παπούλια στην κατάθεση της.

«Εγώ τον είχα κατατάξει σαν ένα ταλαντούχο άνθρωπο. Επίσης αναγνώριζα τη χυδαιότητα και την επιδειξιομανία του. Δεν είχαμε περαιτέρω σχέσεις. Συνεργαστήκαμε ξανά στο Εφάπαξ ήταν άψογος. Κάθε φορά ήταν άλλος άνθρωπος, ανάλογα με την κατάσταση και που βρίσκεται.

Σε άλλη συνεργασία, σε σήριαλ, τον συστήσει σε μία κοπέλα που ήθελε δουλειά. Στο ενδυματολογικό θα ήταν. Η κοπέλα ήρθε και με χαιρέτησε. Σχεδόν την έβρισε επειδή έπρεπε να χαιρετήσει εκείνο πρώτο» ανάφερε η Εβελίνα Παπούλια.

Σχετικά  με την τελευταία συνεργασία τους η μάρτυρας τόνισε «Η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε ήταν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Δε θυμάμαι ημερομηνία. Δεν ξέρω τι έκανε. Εγώ δίδασκα για ένα μικρό διάστημα. Έκανε την παρουσίαση του ανοίγματος τμήματος και ξαφνικά κάθεται και αρχίζει και με μειώνει. Λέγοντας από πού και πού διδάσκει Εβελίνα. Αρχίζει να γελάει και να κοροϊδεύει. Μετά ενώ πίσω από την πλάτη μου έκανε αυτά, Έρχεται και μου μιλάει πάρα πολύ γλυκός. Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο, δε με ρώτησε γιατί τον βρίζω. Μέσα στην αίθουσα άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου, θεωρώ ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια»

Πρόεδρος: Είχατε ακούσει για βίαια περιστατικά;

Μάρτυρας: Είχα ακούσει για βίαιη συμπεριφορά, σοβινιστική, ότι περιφέρει όργανο του γενικά. Είχα ακούσει για το περιστατικό στο αυτοκίνητο το 2014.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS