Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Βόλο ένα επικίνδυνο παιχνίδι που έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης το τελευταίο διάστημα και αφορά σε μια πρόκληση που έχουν βρει τα παιδιά, μέσω Tik Tok για να δοκιμάζουν τις αντοχές τους και τα αντανακλαστικά των διερχομενων οδηγών.

Συγκεκριμένα, μόλις πέσει το σκοτάδι πετάγονται ξαφνικά στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τρεις ανήλικοι, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS