Χανιά: Νεκροί οι δυο επιβάτες του ανεμόπτερου που έπεσε στη θάλασσα στο Μάλεμε [Βίντεο]

Χανιά: Νεκροί οι δυο επιβάτες του ανεμόπτερου που έπεσε στη θάλασσα στο Μάλεμε [Βίντεο]

Xωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μάλεμε Χανίων.

Οι δύο επιβάτες ανασύρθηαν από ιδιωτικούς δύες και μεταφέρονται στην ακτή για να διακομισθούν σε νοσοκομείο

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τον συντονισμό των ερευνών είχαν αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ μετέχουν 1 Πλωτό του Λιμενικού, 1 όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, 2 κρουαζιερόπλοια και 2 αλιευτικά σκάφη στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας του Μάλεμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτώση έγινε κοντά στην ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Μάλαμε.

Δείτε βίντεο:

Όπως αναφέρει το flashnews το αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντας είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαίδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, το οποίο χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους μικρά αεροσκάφη.

Όμως επειδή είχε νυχτώσει, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι με σκοπό να προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά χάθηκε το σήμα του.

Σε εξέλιξη σύμφωνα με το parakritika.gr, είναι μεγάλη επιχείρηση, ενώ σε συναγερμό είναι το Λιμενικό που μεταβαίνει από τα Χανιά με το σκάφος, το ΕΚΑΒ και άλλες υπηρεσίες, καθώς στη θάλασσα διακρίνεται ένα μικρό φως, που ενδεχομένως να δείχνει που έχει βουλιάξει.

Το αεροπλάνο είναι άγνωστο πως κατέληξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροπλάνο επέβαινε μόνο ο πιλότος, ωστόσο, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο άτομο.

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πλατανιά, ο κ. Μαλανδράκης επιβεβαίωσε ότι αναζητείται ένα δικινητήριο αεροσκάφος, σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων και συγκεκριμένα ενός ζευγαριού που το είδε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ