Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν τη δολοφονία της

Τη φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η άτυχη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

Σ' αυτή απεικονίζεται o καθ' ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι του σπιτιού να κρατά αγκαλιά τη μικρή Λυδία.

Το στιγμιότυπο προερχόταν από την εφαρμογή που είχε το ζευγάρι στο κινητό του και μετέδιδε την κίνηση που κατέγραφαν οι κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι.

alpha eidiseis

Η ώρα που φαίνεται στην κάμερα είναι 00.00.23.

Η στυγερή δολοφονία τελέστηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, από τις 4:05 έως τις 4:11.

Και ενώ η φωτογραφία ρίχνει φως στις κινήσεις του πιλότου, είναι ακόμη άγνωστο και δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο η άτυχη Καρολάιν επέλεξε εκείνη την χρονική στιγμή να διατηρήσει το στιγμιότυπο αυτό.

Η Ελληνική Αστυνομία είχε τις ενδείξεις τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά έδειχναν ως ύποπτο τον πιλότο, με τις θεωρίες και τα ψέματα που έλεγε να καταρρέουν σιγά σιγά.

Είχε ισχυριστεί ότι οι υποτιθέμενοι ληστές που μπήκαν στο σπίτι, έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα. Λεφτά δεν υπήρξαν ποτέ ενώ τα κοσμήματα τα έκρυβε ο ίδιος ο 32χρονος κάτω από τη σέλα της μηχανής του. Όταν άνοιξε ο κλοιός της αστυνομίας, κατάφερε να τα ξεφορτωθεί πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS