Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 75χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του -Οι διαφορές για το τριώροφο και τα δύο καθαριστήρια

Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 75χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του -Οι διαφορές για το τριώροφο και τα δύο καθαριστήρια

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 75χρονος που ομολόγησε χθες στις Αρχές ότι δολοφόνησε την 64χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Ο ηλικιωμένος θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, χθες πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδεία του δικηγόρου του, κρατώντας το πιστόλι της δολοφονίας και παραδέχθηκε την πράξη του. Ο 75χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του.

Ο λόγος για ένα τριώροφο σπίτι και δύο καθαριστήρια ρούχων που στο παρελθόν είχαν μαζί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλο αυτό το διάστημα οι σχέσεις του 75χρονου με την 64χρονη που βρέθηκε νεκρή δεν ήταν καλές. Μάλιστα την περασμένη Πέμπτη το θύμα πήγε στο Α.Τ Κορυδαλλού και προχώρησε σε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, κάτι που εξόργισε τον 75χρονο ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη 75χρονος για την ανθρωποκτονία 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες στην Αγία Βαρβάρα. 

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Το χρονικό της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην οδό Πραξιτέλους το βράδυ της Πέμπτης (03/06) από έναν γείτονα ο οποίος βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια. Η 64χρονη είχε δεχθεί πυροβολισμούς στον ώμο και στο κεφάλι. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και η 64χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατό της. Για αρκετά ώρα οι αστυνομικές Αρχές αναζητούσαν το πρώην σύζυγο της 64χρονης ο οποίος παρέμενε άφαντος. Λίγο αργότερα ο 75χρονος παραδόθηκε στις Αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS