Εφιάλτης στο Νέο Φάληρο: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει 33χρονη έξω από το σπίτι της - Απόπειρα και εναντίον νεαρού

Εφιάλτης στο Νέο Φάληρο: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει 33χρονη έξω από το σπίτι της - Απόπειρα και εναντίον νεαρού

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 33χρονη γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου στο Νέο Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος περιγράφεται ως εύσωμος μελαχροινός την πήρε στο κατόπι και την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία όπου διαμένει. Εκεί προσπάθησε να της επιτεθεί με την κοπέλα να καταφέρνει να γλυτώσει από τα χέρια του τραυματισμένη.

Η 33χρονη κάλεσε την αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις ξεκινώντας έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα. Ο επίδοξος βιαστής δεν σταμάτησε εκεί και λίγο αργότερα επιτέθηκε σε έναν νεαρό άνδρα. Ακολούθησε πάλη ανάμεσά τους με τον νεαρό να ξεφεύγει. Τα δύο συμβάντα σημειώθηκαν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και την οδό Καλλέργη.

Πληροφοφίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα έχει κάνει την εμφάνισή του στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Φάληρο άνδρας ίδιας περιγραφής ο οποίος αυνανίζεται μπροστά σε διερχόμενους πολίτες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας άνδρας αγνώστων στοιχείων παρενοχλούσε μία νεαρή κοπέλα μιλώντας της αισχρά με την ίδια να καταφεύγει έντρομη σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ειρήνης. Ο καταστηματάρχης που εκείνη την ώρα έκλεινε το μαγαζί του τη συνόδευσε μέχρι το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποβληθεί μήνυση στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά με την αστυνομία να πραγματοποιεί συνεχείς περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Φαλήρου προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ