Δολοφονία Μαρούσι: «Με έπεισε να αλλάξω φύλο», λέει η 17χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη

Δολοφονία Μαρούσι: «Με έπεισε να αλλάξω φύλο», λέει η 17χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη

Η 17χρονη που φέρεται να κατακρεούργησε τη φίλη της ισχυρίστηκε ότι γνωρίστηκε με το θύμα μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

«Τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής το φθινόπωρο του 2021. Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη (…) για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή», αναφέρει η ανήλικη κοπέλα.

«Κάθε απόγευμα η (…) ερχόταν στο σπίτι μου είτε ύστερα από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με αποτέλεσμα να ανησυχεί και τους δικούς μου, καθώς επεδίωκε να κλειστούμε στο δωμάτιό μου και να συνευρεθούμε ερωτικά», προσθέτει η κατηγορούμενη. 

Η αλλαγή φύλου και τα τζελ τεστοστερόνης
Η ανήλικη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 22χρονης φίλης της υποστήριξε ότι το θύμα την είχε πείσει πως θα έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

«Τον Αύγουστο του 2022 η (…) με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζω με άντρας. Αγόρασε για εμένα ανδρικά ρούχα, εσώρουχα και ανδρικά αρώματα. Ομοίως το θύμα μού αγόραζε και μου έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και προμηθευόταν διεγερτική σκόνη. H σκόνη αυτή μου προσέφερε πολλή ενέργεια και μια πιο ανδρική συμπεριφορά-επιθετικότητα. Σταδιακά αυξήθηκαν το σωματικό μου βάρος, η μυϊκή μου διάπλαση, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και κατέληξα να μοιάζω με αγόρι. Στον δρόμο και τα καταστήματα με αποκαλούσαν “ο νεαρός”», φέρεται να υποστηρίζει η 17χρονη.

Σημειώνεται ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σώμα της 17χρονης υπήρχαν αλλαγές λόγω των σκευασμάτων που χρησιμοποιούσε. Μάλιστα, οι γονείς της ανακάλυψαν ότι το παιδί τους θα προχωρούσε σε επεμβάσεις και εξαγριώθηκαν. Η ανήλικη τους καθησύχασε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

«Η (…) με έπεισε να αλλάξω με χειρουργική επέμβαση φύλο (φυλομετάβαση). Για τον σκοπό αυτόν έκλεισε ραντεβού με ενδοκρινολόγο, η οποία με κατεύθυνε σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσω τις επεμβάσεις. Όταν οι γονείς μου το ανακάλυψαν στο κινητό μου, εξαγριώθηκαν. Η μητέρα μου πέταξε όλα τα ανδρικά ρούχα, τα ανδρικά αρώματα και μου είπε ότι “εγώ γέννησα κορίτσι”. Οι γονείς μου με υπέβαλαν σε εξετάσεις αίματος, όπου διαπίστωσαν ότι η τεστοστερόνη είχε φτάσει στο 1.500. Υποσχέθηκα ότι θα το σταματήσω, πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το σκεύασμα», περιγράφει η 17χρονη.

«Ένιωσα προδομένη, νευρίασα»

Πληροφορίες από το MEGA αναφέρουν ότι η 17χρονη περιέγραψε πώς έγινε το φονικό το μοιραίο βράδυ στο Μαρούσι. «Την περασμένη Κυριακή οι γονείς μου και ο αδελφός μου έλειπαν από το σπίτι και βρήκα την ευκαιρία να την καλέσω. Μου είχε πάρει δώρο ακουστικά και ήθελα να μου τα δώσει. Εγώ είχα προμηθευτεί μια σαμπάνια για να γιορτάσουμε τη νέα της δουλειά. Όταν ήρθε, πήγαμε στην κουζίνα να πάρουμε το μαχαίρι προκειμένου να ξετυλίξουμε το αλουμινόχαρτο της σαμπάνιας και να την ανοίξουμε. Το μαχαίρι το ακουμπήσαμε στο γραφείο», αποκαλύπτει η ανήλικη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη αποκάλυψε στην ανήλικη φίλη της ότι είχε ερωτευτεί κάποιον και η κατάσταση έλαβε ανεξέλεγκτη τροπή. «Η (…) ήταν παγερή και μου είπε πως έχει ερωτευτεί κάποιο αγόρι. Ένιωσα προδομένη, νευρίασα και την έβρισα. Λογομαχήσαμε έντονα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μας», φέρεται να υποστηρίζει η 17χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 17χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS