Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Στον δράστη είχε ασκηθεί και δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε νωρίτερα ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται πλέον και επίσημα για τη δολοφονία της 27χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για την αρπαγή της κοπέλας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο, με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία αυτή.

Τον Μπαγκλαντεσιανό «έκαψε» το βίντεο που τον έχει καταγράψει να βγαίνει από το σπίτι του με την Αναστάζια το μοιραίο βράδυ, καθώς και το γεγονός ότι από το κινητό της 27χρονης είχαν αφαιρεθεί φωτογραφίες, αρχεία κλήσεων και βίντεο το βράδυ της δολοφονίας της.

Εκπρόσωπος ΕΛΑΣ:

Της επιτέθηκε σεξουαλικά και μετά τη σκότωσε

«Τα στοιχεία βοήθησαν τόσο με το βιντεοληπτικό υλικό όσο και από τις καταθέσεις. Βοήθησαν πολύ οι καταθέσεις του συγκατοίκου του. Με τα στοιχεία που έχουμε εμείς στο χέρια μας, προσπαθούμε να βρούμε την πορεία που ακολούθησαν. Το σίγουρο είναι πως η κοπέλα έφυγε ζωντανή από το σπίτι. Αυτό που πιστεύομε είναι πως της επιτέθηκε σεξουαλικά, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι ακόμα, και στη συνέχεια τη σκότωσε» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Όπως εξήγησε η σορός της Αναστάζια δεν ήταν εύκολο να ελεγχθεί καθώς, όπως είπε, «ήταν τόσο καλά τυλιγμένο που η σήψη προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα».

«Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, η κοπέλα συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συγκεκριμένους λόγους αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν φαίνεται να τον γνώριζε από προηγούμενες μέρες. Η κοπέλα είχε πιει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς παρασύρθηκε. Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον νόμο περί μεταναστών, αλλά ήταν νόμιμα στη χώρα μας. Φαίνεται να την έχει μεταφέρει μόνος του στο σημείο που βρέθηκε. Για εμάς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πώς τη μετέφερε. Την επόμενη μέρα φαίνεται πως πήρε εισιτήριο για να φύγει. Η μυρωδιά του πτώματος βοήθησε πολύ την εθελόντρια να την βρει. Την είχε σκεπάσει καλά, είχε βάλει από πάνω κλαδιά και η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει για να την βρει» πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ